img
Meld je aan of log in
HEB JIJ EEN CADEAUKAART ONTVANGEN?
Verzilver hier je digitale Ambiance PLUS-abonnement
Over ons

 

Over Eiyou

Eiyou is het digitaal platform dat de beste horecazaken en foodshops bundelt. Zo helpen we klanten bij hun zoektocht naar het ideale tafeltje en vice versa. Zo brengen we culinair genieten op maat voor iedereen. 

Onze Kernwaarden

Eten en genieten zit in het menselijk DNA. Culinaire Ambiance is dé stop voor alles rond smaken, geuren en texturen. Het merk Ambiance brengt eten en cultuur samen, en bekijkt voeding vanuit het perspectief van koken, design, mode, reizen, technologie en interieur. Via onze diverse kanalen spreken we iedereen met een liefde voor lekker eten aan.

Culinaire Ambiance

Voor de laatste nieuwigheden, breaking news, trends en kortere interessante verhalen is onze website ambiance.be de aangeraden surfplek. Via sociale media delen we die passie voor creativiteit en kunnen lezers terecht voor hun snelle nieuws fix en prachtige foodfoto’s. Als grootste culinair magazine van België bieden wij zo via onze verschillende platformen unieke content aan voor elke foodie.

Last-minutes

Eiyou geeft een realtime weergave van de tafelbezetting in restaurants. Zo kan de eigenaar via het Eiyou potentiële klanten op de hoogte brengen van een last-minute vrij tafeltje. Als klant brengen wij jou op de hoogte van zulke uitzonderlijke aanbiedingen.

Reservaties

Via een uitzonderlijke integratie met alle gangbare reservatiesystemen reserveer je in no-time een tafeltje in je favoriete zaak. Het ideale recept voor een perfecte avond uit. 

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief.
CONTACTEER ONS

Vraag?

Mail naar info@eiyou.be of bezoek Veelgestelde vragen

HEY YOU
Benieuwd naar meer Eiyou?
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief